Kijk eens rond in onze winkel

Kom gerust eens kijken in onze bijzondere winkel, en ervaar hoe het verleden je toelacht. Op deze pagina tref je alvast een voorproefje aan van wat je allemaal te wachten staat.

Hieronder krijg je een een indruk van onze winkel, van het interieur en van van ons aanbod. Natuurlijk hebben we nog veel meer moois, te veel om hier allemaal te laten zien.

In onze winkel aan de stationsstraat 132 - 134 in Deurne kun je alles in het echt zien, aanraken, voelen, de nostalgie proeven. Absoluut de moeite waard om gewoon eens te doen.

 

Tot gauw in onze winkel!

Kom binnen in onze winkel. Klik op de deur in de foto hiernaast, en laat je verbazen over de sfeer en de magie in onze winkel. Klik gerust op een foto om wat dichterbij te komen.

 

Meer zien van onze winkel, en nóg meer sfeer proeven? Kom gerust langs in onze winkel aan de stationsstraat 132 - 134 in Deurne. Tot gauw!

Weten wat er zoal in onze winkel staat? Klik gauw op de kist hiernaast. Als de kist zich opent kun je je verbazen over alle schatten in onze winkel.

 

Je vindt een greep uit de dingen die onze winkel zoal passeren, van alles en nog wat. Klik gerust op een foto om onze spullen wat beter te bekijken.

Adembenemende sluiers, prachtige trouwjurken, een eenvoudige boerenschort, zomaar een paar dingen uit onze collectie oude en vintage kleding.

 

Klik op de foto hiernaast om een beeld te krijgen van welke bijzondere kleding er in onze winkel ligt, van oud en nostalgisch tot bijzonder. Klik op een van de foto's om de weelderige kleding nauwkeurig te bestuderen.

Het Dorp - Wim Sonneveld
00:00 / 00:00